Lyst til å støtte?

Bli grasrotgiver

Det koster ingenting, og som grasrotgiver kan du være med å gi noe tilbake til samfunnet!

Enkelt og givende
Gjennom Grasrotandelen fikk norske lag og foreninger nesten 450 millioner kroner i 2016. Halvparten av de som spiller hos Norsk Tipping, har ennå ikke knyttet seg til noen grasrotmottaker. Muligheten for å gi enda mer tilbake til lokale foreninger og idretten er stor.

Er du kunde hos Norsk Tipping? Gjør en forskjell og bli grasrotmottaker du også. Meld deg inn her!

Gode grunner
Du kan selv velge hvilket lag eller forening som får din støtte. Det fungerer slik at dersom du spiller Lotto for 100 kroner, gir du sju kroner til din grasrotmottaker! Det betyr veldig mye for mottakerne!

Å være grasrotgiver går ikke utover din innsats, premie eller vinnersjanser.  

Søk opp ønsket grasrotmottaker og velg "tilknytt", du kan når som helst bytte grasrotmottaker. Det er også mulig å tilknytte seg grasrotmottaker hos kommisjonær eller fra mobil.

Du kan også sende SMS Grasrotandelen 975 663 450 til 60000 (tjenesten er gratis).

Gi oss panten 

Hos REMA 1000 på Frysja kan du donere panten til Kjelsås IL. Idrettslaget får 100% av din donasjon.  


Trenger du maling og utstyr.

Hos Flügger Farge får du 20% rabatt om du oppgir Kjelsås IL ved handel maling og utstyr maling og utstyr . Idrettslaget får 5%.
Se mer her www.flugger.no og les mer om Flügger andelen.

Kjelsås Idrettslags visjon "Vi skal gjøre Kjelsås/Grefsen til et enda bedre sted å bo"

Men det koster å driver idrettslag og vi trenger all den støtte vi kan få!

VI HAR ET SAMFUNNSANSVAR OG DET HAR VI HATT I OVER 100 ÅR

Hos oss er alle velkommen og alle blir sett, det skal også være lov å bli god i Kjelsås IL.

Litt historie.
Etablert 16. mars 1913 av 30 unge menn i Myrerveien 11. Idrettslaget har alltid vært en viktig del av lokalmiljøet med sterk tilhørighet på Kjelsås/Grefsen. Vi skal gi et godt idrettslig tilbud til barn, ungdom og voksne. Arbeide aktivt for et godt sosialt miljø som motiverer barn, ungdom og voksne i lokalmiljøet til engasjement og aktivitet. Små og store har hatt og skal ha små og store opplevelser i og med idrettslaget

Vi skal sikre breddeaktivitet av god kvalitet og vi  jobber for inkludering og et idrettslag for alle.

Kjelsås IL har gjennom tidene hatt utøvere som har hevdet seg både nasjonalt og internasjonalt, som langrennsjentene Dybendahl, Skeime og Mikkelsplass, håndballspiller K. Kjelling, langrennsløper E. Brandsdal, og et fotballag som spilte om kvalifisering til eliteserien i 1998

I 21. århundre er det minst like viktig å kunne koble av fra hverdagen, komme seg ut, treffe venner i lek og konkurranse, og føle samholdet i gruppa og i laget.

Det bor ca 15.000 mennesker i vår lokalmiljø, det er litt færre enn i Kristiansund og flere enn i Elverum. Av de 15.000 er nesten 4.000 medlemmer i idrettslaget. De aller fleste er barn og unge. Hvor mange foreldre og besteforeldre som er tilknyttet aktivitetene kan vi bare gjette på!

KAN DIN BEDRIFT KAN SPONSE KJELSÅS IL! 

Slik at Kjelsås IL IL kan være en viktig bidragsfaktor til at barn og ungdom har en positiv aktivitet, en sosial arena og kan føle mestring og glede i sitt nærmiljø.

Du kan støtte stort eller lite, alle monner drar. Om det er  å benytte deg av tilbud fra våre sponsorer, bli grasrotgiver eller benytte den av medlemsfordeler som gir noe tilbake til klubben.

Du kan støtte på alle nivåer, om det er et lag/årgang, en idrett eller hele idrettlaget, det velger du.