Sparebank 1 SR-Bank er med videre!

Postet av Brusand Idrettslag den 15. Mai 2023

Vi er utrolig glad for at vi har forlenget avtalen med Sparebank 1 SR-Bank med ytterligere to nye år!
 
Sparebank 1 SR-Bank har vært en av våre trofaste sponsorer i flere år. Vi er veldig glad for å ha Sparebank 1 SR-Bank med på laget videre!

Sjekk ut hjemmesiden til Sparebank 1 SR-Bank her Privat | SpareBank 1 SR-Bank

Heia Brusand! 


 Førstehjelpskurs

Postet av Brusand Idrettslag den 5. Mai 2023


Med litt kunnskap om førstehjelp kan du bidra til å redde liv og begrense skade.
Fra idag (5 mai) og frem til 22.mai har Røde Kors 1 time gratis førstehjelpskurs på nett. 

Digitale førstehjelpskurs fra Røde Kors gir opplæring i enkel førstehjelp. Formålet er å gi deg trygghet i møte med skade eller akutt sykdom.

MEN: De digitale kursene er ikke en fullgod erstatning for fysiske førstehjelpskurs. Dette er likevel et godt supplement for de som ønsker å bli litt tryggere på å gi førstehjelp. 


Det vil i nær fremtid blir satt opp et fysisk førstehjelpskurs i Ognahallen, så hvis du vil ha en flying start på det fysiske kurset. Meld deg på det nettbaserte kurset til Røde Kurs.  Enda viktigere, vil du være litt bedre forberedt på en eventuell situasjon hvor liv står i fare? Meld deg på det nettbaserte kurset til Røde Kors. OG det fysiske kurset som vi setter opp snart! 

Påmelding skjer her
A-lagskamp Brusand - Stavanger IF 4 divisjon

Postet av Brusand Idrettslag den 24. Apr 2023

Etter to bortekamper mot sterk motstand i Varhaug og Rosseland er vi endelig klar for ny hjemmekamp på kunstgresset på Ogna.
Dagens motstander er Stavanger IF.
Guttene fra Stavanger som trenes av tidligere Bryne-spiller Richard Enge har hatt en ok start på sesongen og ligger på en 9ende plass etter 3 kamper.  Nå sist tok de et sterkt poeng hjemme mot Varhaug der de spilte 2-2

For vår del har vi virkelig fått en ilddåp tilbake i 4 divisjon, hvor vi har møtt tre av de klare opprykksfavorittene i starten av sesongen. Vi venter enda på at poengfangsten skal starte, og at vi får betalt for det arbeidet som har blitt lagt ned fremover.

I kveld går vi igjen for 3 poeng og håper at så mange som mulig av dere tar turen for å støtte guttene til 3 poeng.

Ta med deg naboen, ektefellen, en venn eller tinderdaten på kamp for å heie Brusand frem til 3 poeng! 
Avspark Ogna Kunstgress klokken 19:00

Heia Brusand Ukens Fotball kamper

Postet av Brusand Idrettslag den 18. Apr 2023
Overskudd fra Juleparken på Nærbø

Postet av Brusand Idrettslag den 22. Mar 2023

Foto: Simon Hobberstad, Jærbladet

Idrettslagene i Hå ble i dag invitert til Nærbøparken av  styret i Pavaljongen. Dei ville dele ut overskuddet dei hadde etter kjempesuksessen med Juleparken. Noe vi i idrettslagene setter stor pris på! 👏 Ekstra kjekt at dei i år vil gjenta Juleparken til glede for oss og alle innbyggerne i Hå kommune 🤗